Ryhmän 4 esittely & näytteenottoharjoitus-hype!

Ville, Jari, Aleksi, Juha, Jenni, Meri ja Jenni
Moi kaikki!

Ryhmään numero 4 kuuluu viisi kolmannen vuoden ympäristötekniikan opiskelijaa; Jenni Matero, Jenni Heikkinen, Meri Kangasniemi, Ville Sundgren ja Jari Sonninen, sekä kaksi ensimmäisen vuoden opiskelijaa, Juha Tissari ja Aleksi Ollikainen. Suurimmalle osalle meistä näytteidenotto on täysin puhtaalta pöydältä aloittamista ja uuden oppimista, mutta mm. Meri ja Jenni H. ovat päässeet näytteenottotehtäviin edellisissä kesäharjoittelupaikoissaan, Meri Porin kaupungin terveysvalvontatehtävissä ja Jenni Kuhmon kaupungin  vesihuoltolaitoksella. Uskomme, että pienestäkin kokemuksesta on merkittävää hyötyä käytännön työssä.

Varsinaiset harjoitustyöt aloitetaan perjantaiaamuna 30.9. Kuopion Pieni-Valkeisen äärellä. Olemmekin jo valmiiksi sopineet autokyytejä kohteeseen pääsemiseksi, ja tarvittavat mittausvälineet on luvattu toimittaa paikan päälle kurssin ohjaajan puolesta. Kurssiaikataulun mukaisesti ryhmällemme kuuluvat päivän tehtävät ovat "näytteenottokohteeseen tutustuminen ja ympäristön havainnointi", sekä "lammen tulo- ja poistouoman virtaaman määrittäminen V-padon ja volymetrisen mittauksen avulla". V-pato on ainakin osalle ryhmästä jo jossain määrin tuttu mittausmenetelmä aiemmilta opintovuosilta, joten toivottavasti tästä tietotaidosta on apua päivän haasteissa.

Luonnollisesti toivomme perjantaiaamuksi mukavaa keliä, mutta varaudumme rämpimään lammen lähimaastossa ja selviytymään luonnon armoilla! Mikäli kaatosade yllättää ja kumpparit unohtuvat kotiin, hyvällä asenteella pärjää jo aika pitkälle. :) Tulemme ottamaan kuvia kaikista harjoitustöistä ja raportoimaan niistä tänne blogiin kurssin ajan.

Tulee varmasti mielenkiintoinen opintojakso! 

Torstaiterkuin, Ryhmä 4


Comments

  1. Kiitos ryhmän esittelystä, tämän ryhmän asenteella pärjää varmasti kovemmissakin paikoissa kuin Pieni-Valkeinen ja tietoakin teillä alkaa olla jo mukavasti.

    ReplyDelete

Post a Comment